dinsdag 5 februari 2013

Weer ziekenhuisopname...

Weer op controle vandaag... we wisten al dat het niet zo goed ging, vandaag bloedde de wonde ook heel erg, het droop letterlijk uit het verband.
Rudi had zich ook voorgenomen om te vragen voor een opname omdat het gewoon niet meer te doen is thuis.
Maar hij heeft de vraag niet moeten stellen, de dokter zei het al vrijwel onmiddellijk toen we binnenkwamen. De dokter heeft wel de spier voorlopig een beetje gepositioneerd en de grote gaten dichtgenaaid.
Nu krijgt Rudi dus een pijnbestrijdingskuur in het ziekenhuis, samen met een intraveneuze antibioticakuur. De spier is gedeeltelijk afgestorven en gedeeltelijk heel goed. Er is voldoende goede spier over om verder te gaan.
Volgende donderdag, 14/2, zal er een nieuwe transplantatie uitgevoerd worden, waarschijnlijk niet enkel met een huidgrefje, maar een volledige huidlaag, hoe hij dat juist gaat doen, zien we wel.
In ieder geval, het dichten en het herstel van de wang was geen enkel probleem, het heeft tijd nodig, maar zou allemaal in orde komen.
Maar...
de pijn in de oor is geen goed teken, ook al laat de scan geen verontrustende beelden zien, het zou toch kunnen dat de kanker zich heeft verplaatst naar de oor.
Dit gaat onderzocht worden maar hij heeft al gezegd als dit effectief zo is, dat de toekomst dan ineens heel onzeker zal zijn...

1 opmerking:

  1. Pff Rudi... ik duim heel erg dat dat in uw oor niks is... Veel moed jongske, Machteld

    BeantwoordenVerwijderen