zondag 24 februari 2013

Het weekend is voorbij...

Het weekend is voorbij en het is gelukt om thuis te kunnen blijven...
Vooral vandaag was een mooie dag, triestig ook, maar we hebben er toch van kunnen genieten.
Rudi is voormiddag nog een bezoekje gaan brengen in de brandweerkazerne in Heusden, dit was heel moeilijk, maar hij wilde dit heel graag. Kort na de middag zijn we dan naar Tessenderlo gegaan, daar heeft hij nog eventjes in de relax gezeten waar hij zovele uren doorbracht, wachtend op noodoproepen om in actie te schieten. Hij is daar naar de kamer gaan kijken waar hij sliep tijdens nachtdiensten, nog eens in de ambulance gaan zitten waarmee hij op de zijn laatste werkdag zelfs nog een geslaagde reanimatie had!
En om af te sluiten zijn we met zijn allen naar Frits en Franky gaan kijken... Morgen dus weer naar het ziekenhuis, we zijn nu zeker dat de chemo niet zal doorgaan omdat de flap nog enkel vasthangt met enkele draadjes. Maar intussen heeft Rudi voor zichzelf besloten dat hij hoe dan ook geen chemo meer wil.
Het gevecht heeft lang genoeg geduurd...

3 opmerkingen:

  1. Het is fijn om te lezen dat jullie een fijn weekend hadden, dat jullie ondanks alles toch konden genieten, vooral van elkaar. Ik vind het allemaal zo sjiek hoe jullie deze strijd voeren. Het is jammer dat het zo moet lopen nu, ik hoop nu dat je geen pijn meer zal hebben en dat je toch mooie momenten met iedereen die je dierbaar is kan beleven. Hopelijk zien we je nog eens! Veel moed, succes en nog veel meer liefde!
    Machteld

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat jullie een weekend met jullie gezinnetje gehad hebben. Dat word een moment om te koesteren! Vollebak genieten van die momenten!
    Ongetwijfeld een moeilijke beslissing die Rudi genomen heeft, maar als hij er achter staat is het de enige juiste beslissing!
    Veel moed nog voor Rudi maar ook voor Cindy en de rest!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. fijn om te lezen dat hij die dingen die hij zo graag deed gedaan heeft. Samen met jullie. Rudi is echt een moedige man echt geen woorden voor. En de beste papa en man in de wereld. En jij Cindy jij bent ook een cremeke en zo sterk. Weet dat als je ooit met iemand wil praten je altijd mag bellen om af te spreken .. Ook je kids . Zo'n schatjes. Ik wens jullie nog heel veel sterkte en mooie momenten toe voor de weken die nog volgen xxxx Zie jullie allemaal graag x

    BeantwoordenVerwijderen